Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (7 Ekim)

Kayseri'de 7 Ekim Cumartesi günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 7 Ekim Cumartesi günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Şehir Hastanesi'nde akıl almaz zulüm - Kayserili gazeteci gerçeği gözler önüne serdi!

Kayserili gazeteci Azim Deniz Kayseri Şehir Hastanesi'nde hastalara yapılan zulmü gözler önüne serdi. Deniz biyopsi yapılacak hastalara 8 sedye değiştirerek eziyet edildiğini vurgularken, hastaları taşıma görevinin de devlete yaptırıldığını belirtti.

CHP'li Aşkın Genç bombalı terör saldırısını meclise taşıdı

Geçtiğimiz günlerde Develi İlçesinde şehit edilen Veteriner Mikail Bozlağan'ın aracı, teröristler tarafından gasp edilip, Ankara'da bombalı saldırısına ilişkin, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, meydana gelen terör saldırısını meclise taşıyarak, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya yanıtlamasıyla istemiyle soru önergesi verdi.

Kayseri'den bir isim daha MKYK'da!

AK Parti'nin 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'nde yeni MKYK üyeleri belirlendi. MKYK listesinde Kayseri'den 2 isim de yer aldı.

Karar alındı - CHP Kayseri'de kimi destekliyor?

CHP Genel Merkez ve değişimcilerin sürdürdüğü rekabet ile birlikte hangi iller kimi destekleyecek merak konusu oldu. Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayı 4-5 Kasım tarihlerinde toplanacak. Tüzük Kurultayı'nın ise 25-26 Kasım tarihlerinde yapılacağı netleşmişti. 4 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşecek olan CHP Kurultayı öncesi genel başkanlık mücadelesinde partideki saflar netleşiyor.

Büyükkılıç, AK Parti Büyük Kongresi'nde!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti 4. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne katıldı. Büyükkılıç ile birlikte birçok Kayserili belediye başkanı ve il teşkilat sorumluları da kongrede yerini aldı.

Kongreden maça!

AK Parti'nin Kayserili siyasileri partinin bu sabah gerçekleştirilen 4. Olağanüstü Kongresi'nden sonra Mondihome Kayserispor'a destek vermek amacıyla maça gitti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme