Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (8 Aralık)

Kayseri'de 8 Aralık günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 8 Aralık günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Başkan Büyükkılıç Pazarda Halkla Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesi Hürriyet Mahallesi'ndeki pazar yerini ziyaret ederek vatandaşla buluştu.

Bu Kitap Sizin Dilinizle Yazıldı

Oyuncu, sunucu ve yazar Ayça Kuru, çıkardığı kişisel gelişim kitabında ben dilini kullanarak okuyucuya bu kitap sizin dilinizle yazıldı mesajını verdi.

KAYMEK'ten Lezzetli Etkinlik

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür A.Ş. KAYMEK'te anneler ve çocukları için lezzetli bir etkinlik gerçekleştirilecek.

Başkan Adayı Kalem: 'Etkin ve Etkili Bir Ziraat Mühendisleri Odası Olacağız'

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ne ziyarette bulunan Ziraat Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı adayı Mehmet Kalem, 'Etkin ve etkili bir ziraat mühendisleri odası olacağız' dedi.

Kayseri cezaevinde korkunç olay!

Kayseri'nin Melikgazi İlçesi'nde bulunan Kayseri Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu bir kişi, cezaevinde kendini iple asarak yaşamına son verdi.

Öksüzler, 'insan hakları ihlallerinin gitgide arttığını görmekteyiz'

Kayseri Barosu, Dünya İnsan Hakları Günü çerçevesinde basın toplantısı düzenledi. Baro Yönetim Kurulu Üyesi Av. Gülçin Eker Öksüzler, 'insan hakları ihlallerinin gitgide arttığını görmekteyiz' dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme