Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (8 Kasım)

Kayseri'de 8 Kasım Çarşamba günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 8 Kasım Çarşamba günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Melikgazi Rekor Kırıyor!

Melikgazi Belediyesi okul yapımında rekor kırıyor. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu alt yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Tepkiler büyüyor! – Yıkım süreçleri hızlanacak

Kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeleri içeren 'Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi ' kararnamesinde yapılan değişiklik TBMM Genel Kurulunca kabul edildi. Rezerv yapı alanı tanımında değişikliğe gidildi. Kararname maddelerine tepkiler büyüyor.

Anma Töreni Programı Belli Oldu

Cumhuriyet'in Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü sebebiyle düzenlenen Atatürk'ü Anma Tören Programının akışı belli oldu.

O mahalle, şehrin kültür hazinesi oluyor

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Arabidin Projesi kapsamında restorasyon çalışmaların sürdüğü Arabidin Mescidinde incelemelerde bulundu. Tarihi Erkilet'i gün yüzüne çıkarmak için yürütülen ilk çalışmanın son aşamasına geldiklerini belirten Başkan Çolakbayrakdar, 'Kadim Erkilet dokusunu yeniden hem Kayseri'ye hem de Türkiye'ye bir kültür hazinesi olarak kazandıracağız' dedi.

Fehmi'nin öldürülmesinde sır perdesi…

Geçtiğimiz ay mezarlıkta kalbinden bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Fehmi Lüp'ün ölümünde sır perdesi aralandı mı? Adli Tıp raporu çıktı mı? Herkes bu olayın aydınlatılıp aydınlatılmadığını merak ediyor?

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme