Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (8 Temmuz)

Kayseri'de 8 Temmuz günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 8 Temmuz Pazartesi günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek de oradaydı!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, MHP Milletvekili Baki Ersoy, Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Kapalı Kale'nin organizasyonunda on binlerce sporsever ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nde Türkiye-Hollanda maçını birlikte izledi.

Maharetli Eller Yer Değiştirdi - İlgi İkiye Katlandı

Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği 'Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı' yeni yerinde alıcılarıyla buluştu.

Büyükşehir'den Yeni Kararlar

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Başkan Memduh Büyükkılıç başkanlığında yapılan toplantıda yeni kararlar alındı.

Korkutan Yangında Vatandaşlar Tahliye Edildi

Kocasinan ilçesinde bir binanın çatı katında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, yangının çıktığı binada bulunan vatandaşlar tahliye edildi.

Özcan ve Özyürek ailelerinin mutlu günü...

Kayseri'de amatör futbolcu Beytullah Özcan ile Beden Eğitimi Öğretmeni Ahsen Özyürek (Özcan) dünya evine girdi.

ERÜ'den önemli proje – Uzman ekipler tarafından hazırlanıyor!

Erciyes Üniversitesi İslamofobi ile Mücadelede önemli bir projeye hazırlanıyor. ERÜ-OIC-IPHRC işbirliğinde hayata geçirilmesi planlanan Medya ve Sivil Toplum Rehberi'nin ilgili tüm organizasyonlarla paylaşılması planlanıyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme