Kayseri'de kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (9 Eylül)

Kayseri'de 9 Eylül Pazartesi günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 9 Eylül Pazartesi günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Kayseri Yeni İl Müftüsü Görevine Başladı…

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Kayseri Müftüsü olarak atanan, Durmuş Ayvaz bugün itibari ile Kayseri'deki görevine başladı.

Köy Okulları Dijitalleşiyor - Cıngı'dan Eğitimde Teknoloji Mesajı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eğitimde yapılan teknolojik devrimler hakkında sosyal medya platformu X'ten bir açıklama yaptı. Bu paylaşımın ardından Kayseri Milletvekili Murat Cahit Cıngı, Erdoğan'ın açıklamasını X hesabından yanıt verdi.

ASKON Kayseri'de genel kurul tamamlandı - Başkan güven tazeledi!

ASKON Kayseri Şubesi'nin olağan genel kurulu geniş katılımla tamamlandı. Tek aday olarak seçimlere giren İlker Barlı üyelerin tamamının oyunu alarak güven tazeledi.

Melikgazi Basketbol'da Olağanüstü Genel Kurul!

Melikgazi Kayseri Basketbol Spor Kulübü, Olağanüstü Genel Kurula gideceğini duyurdu.

Başkan Çolakbayrakdar, ilk ders zilinde öğrencilerle buluştu

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılının ilk gününde Mehmet İlgü İlkokulu'nda düzenlenen programda öğrenciler ve öğretmenler bir araya geldi.

CHP 101 Yaşında - Tören ve kokteyller iptal edildi!

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 101. Kuruluş yıldönümü nedeni ile düzenlenen çelenk koyma töreninde konuşan CHP Kayseri İl Başkanı Feyzullah Keskin, 'Kuruluşumuz için hazırlamış olduğumuz törenleri ve kokteylimizi şehitlerimizden dolayı iptal ediyoruz. Sadece çelenk koyma merasimi ile 101. yılımızın kutlamasını yapacağız' dedi.

Bakmadan Geçme