Kayseri'de Köfteci Yusuf, köftelerini hayvanlara dağıtıyor!

Köfte ve döner ürününde domuz eti çıkan Köfteci Yusuf, Türkiye'de infial yarattı. Köfteci Yusuf'u boykot eden de var, doğru olmadığını düşünerek destek veren de. Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi boş kalan masalar Kayseri'de de boş kalırken, kalan köftelerin hayvanlara dağıtıldığı söyleniyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Köftesinde ve dönerinde domuz eti çıkan Köfteci Yusuf Türkiye genelinde infial yarattı. Gündeme bomba gibi düşen açıklamanın ardından Köfteci Yusuf'u destekleyende var boykot edende. Kayseri'de yoğun ilgi gören Köfteci Yusuf, domuz eti açıklamalarından sonra boş kalırken, reyonda kalan köftelerin de hayvanlara dağıtıldığı söyleniyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 27 Şubat ve 7 Mart tarihlerinde yaptığı denetimlerinde Köfteci Yusuf'un bir şubesinden 400 gram dana ve 300 gram köfte eti numunesi alındı. Yapılan incelemeler sonucunda ette tek tırnaklı ya da kanatlı hayvan eti ise tespit edilmezken domuz eti tespit edildi. Tarım ve Orman Bakanlığının firmayı açıklamasının ardından Köfteci Yusuf'un sahibi Yusuf Akkaş açıklamalarda bulunurken, ‘Bu olayın aydınlanması için elimden gelen çabayı göstereceğim. 700'ü aşkın gıda mühendisi ve veteriner var. Bunların arasında böyle bir şey yapmaya kalkışsanız bile yapamazsınız' ifadelerinde bulundu.

Kayseri şubesi köfteleri hayvanlara dağıtıyor!

Gündemden düşmeyen Köfteci Yusuf'a, ürünlerinde domuz eti tespit edilmesinin ardından Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Kayseri'de de talep azaldı. Geçtiğimiz akşam sadece iki masanın dolu olduğu gözlemlenirken, ismini vermek istemeyen bir vatandaş, ‘Arkadaşım Kayseri şubesinde çalışıyor. Bizim de köyde köpeklerimiz var. ‘'Gel burada çok köfte kaldı. Hayvanlarına götür en azından onlar yesin'' dedi. Kimse gitmediği için etlerin kötüye gittiğini söyledi' dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme