Kayseri'de Korku Dolu Anlar: Araç Tramvaya Çarptı!

Kayseri'de, otobüs terminali yakınlarında yaşanan trafik kazasında, bir araç sürücüsü direksiyon hâkimiyetini kaybederek tramvaya çarptı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri'de, otobüs terminali yakınlarında yaşanan trafik kazasında, bir araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek tramvay yoluna girdi ve hareket halindeki tramvaya çarptı. Kaza sonucunda maddi hasar meydana geldi.

Olay öğle saatlerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, araç sürücüsü hızla ilerlerken aniden direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç, tramvay yoluna girerek o sırada raylarda ilerlemekte olan tramvaya çarptı. Kaza sonucunda hem araçta hem de tramvayda maddi hasar oluştu. Şans eseri, kazada herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Kazanın hemen ardından, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Tramvay seferleri aksadı

Kazanın ardından, tramvay seferlerinde kısa süreli aksama yaşandı. Yetkililer, tramvay yolunda gerekli onarım çalışmalarını başlatarak, en kısa sürede seferlerin normale dönmesini sağladı. Ayrıca, kazanın meydana geldiği bölgedeki trafik akışı da polis ekipleri tarafından kontrollü bir şekilde yönlendirildi. Özellikle tramvay yolları gibi kritik noktalarda daha dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarılar yapıldı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme