Kayseri'de korku dolu anlar - Yılkı atlarını izlemek isteyenlerden ücret isteyip kırbaçladılar!

Kayseri'de yılkı atlarının kendisine ait olduğunu iddia eden şahıslar fotoğraf çekimi için ücret isteyip, sadece izlemek isteyince de küfür edip kırbaçladılar. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde...

Youtube Kanalı
Abone Ol

Olay cep telefonu kameralarına yansırken, olay anının kayda alındığını gören saldırganlar görüntünün silinmesi için kişilere yeniden saldırıda bulundu.

Asayiş Berkemal isimli sayfada yayımlanan görüntülerde şahısların aracın önüne atlarla geçip araçtakileri tehdit ettiği, araca sert cisimlerle vurdukları görülüyor.

Sosyal medyada yayılan görüntülere tepkiler çığ gibi büyüdü. Videoyu izleyen kullanıcılar yorumlarda Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'i de etiketleyerek duruma acilen el atması çağrısında bulundu.

Vali Çiçek sessiz kalmadı!

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek yaşanan olaya sessiz kalmadı. Çiçek olaya müdahale ederek, sorumlulara karşı gerekli önlemlerin alınacağını ve benzer olayların bir daha yaşanmaması için her türlü tedbirin alındığını ifade etti.

Vali Çiçek ayrıca Kayseri turizminin gelişiminin önünde hiçbir engelin duramayacağını söyledi.

Yılkı atları hakkında!

Yılkı Atları, doğada özgür bir şekilde dolaşan yabanileşmiş atlardır. Bu atlar daha önceden bulundukları civardaki insanlar tarafından yaşlandıkları ve hizmetlerini tamamladıkları için doğaya salınmış olan atlardır. Özgürlüğüne bu şekilde kavuşan atlar birbirleriyle çiftleşip çoğalmışlar ve yabanileşmişlerdir.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme