Kayseri'de korku dolu gece!

Kayseri'de gece saatlerine başlayan gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı, Kayseri sosyal medyada gündem oldu.

Kayseri'de gece saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle şimşekler gökyüzünü aydınlattı. Yıldırım düşmesinin ardından çıkan yüksek ses vatandaşları korkuttu. Kayseri sosyal medyada gündem oldu.

Kayseri'de özellikle ağustos ayında gündüz saatlerinde termometreler 45 dereceyi gösteriyor.Kentteki sıcaklıklar son 50 yılın en yüksek seviyeye ulaştığı belirtiliyor. Cuma günü yine artan hava sıcaklıkları nedeniyle vatandaşlar bunalırken gece saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış uzun süre devam etti.

Hava Forum'da 'Kayseri'de asabi bir sağanak yağış kütlesi var. Gece gece birçok kişiyi uykusundan uyandırabilecek potansiyele ve gürültüye sahip... Sivas'a doğru ilerliyor...' denildi.

Gündüz bunaltan sıcaklıkların yerini gece saatlerinde yağış ile birlikte yoğun nem aldı. Yüksek sesli çakan şimşekler vatandaşları adeta gece uykusundan uyandırdı. Sosyal medyada gündem olan Kayseri ile ilgili kullanıcılar yıldırım düşmesi ile ilgili paylaşım yaparken çıkan yüksek ses ile ilgili pek çok yorum yapıldı.

Yapılan yorumlardan bazıları şöyle,

'O nasıl bir yıldırımdı binanın camları patlayacak sandım'

'Gök gürültülüsune uyandım çok fena arkadaşlar'

'Bu gece çok korkutucusun'

'Uykudan uyandım. Çok kötüydü gerçekten'

'Uykudan uyandıran bi gök gürültüsüydü, yerimden hoplattı resmen'

'Geçmiş olur inşallah'

'Az önce ekran görüntüsü alındı sanırım Kayseri'nin

'Sani gök gürültüsü değilde F16 ses duvarını aşmış gibi patlama oldu.'

'Gökyüzü depremi bu gece kayseri'de… Uzun zamandır korkarak uyanmamıştım!'

'Ben böyle bişey görmedim, uykumu kaçırdı…'

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme