Kayseri'de Nefes Kesen Operasyon! Kıskıvrak Yakalandılar

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmaları sonucu, dedektör köpeği MİA'nın da katıldığı iki ayrı operasyon düzenlendi. Detaylar haberimizde..

Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışmaları sonucu, dedektör köpeği MİA'nın da katıldığı iki ayrı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda Roma ve Bizans dönemine ait 303 sikke, Arapça yazılı iki tarihi eser, bir kılıç, iki metal obje ve bir vazo ele geçirildi.

M.A. (Saray-1981), R.D. (Tarsus-1955) ve M.Ö. (Tarsus-1965) isimli üç şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında, Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet suçundan adli işlem başlatıldı.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü, halkın huzurunu bozmaya çalışanlara karşı mücadelesini kararlı bir şekilde sürdüreceğini bildirdi.

Basın Bülteni @kayserivaliligi @ayd_atanur pic.twitter.com/fVLvyBhfvT — Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü (@KayseriEmniyeti) September 9, 2024

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme