Kayseri'de o tarihte hayvanat bahçesi ücretsiz olacak

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Hayvanat Bahçesi'nin ücretsiz olacağını duyurdu.

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Hayvanat Bahçesi'nin ücretsiz olarak ziyaret edilebileceğini açıkladı.

Yılda 450 Bin Kişi Ağırlıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Hayvanat Bahçesi, yılda ortalama 450 bin kişiyi ağırlayarak burada popüler mekanlardan biri olarak öne çıkıyor. Hem yerli hem de yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgisini çeken hayvanat bahçesi, özellikle ailelerin keyifli vakit geçirdikleri bir alan olarak biliniyor.

Ziyaretçilere Ücretsiz Olacak

Farklı türde hayvanlara ev sahipliği yapan hayvanat bahçesi, ziyaretçi sayıları her yıl artıyor. Memduh Büyükkılıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; ‘30 Ağustos Zafer Bayramı'nda Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçemiz siz değerli misafirlerimiz için ücretsiz olacak. Yavrularınızı ve siz değerli hemşehrilerimizi hayvanat bahçemize bekliyoruz' ifadeleri yer aldı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme