Kayseri'de öğretmenlere ulaşım müjdesi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç öğretmenlere ulaşım müjdesini verdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, geçtiğimiz gün suya yüzde 30 indirim yapıldığını duyurmuştu. Bir müjde de öğretmenlere geldi. Buna göre öğretmen ulaşım kartlarında indirime gidildi.

Öğretmenlerin toplu ulaşımda 11,25 TL'ye kullandıkları kontaksız öğretmen kartlarında yüzde 20 indirime gittiklerini açıklayarak, bakanlık ve özel sektörde görev yapan öğretmenlerin bu kartı 9 TL'ye kullanabilecekleri müjdesini verdi.

Anadolu'nun lider şehri Kayseri'nin sporda, kültürde, bilimde, turizmde güçlü tutmaya her zaman özen gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eğitim ve ulaşım alanında da aynı özveri ve gayreti sürdürüyor.

Gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda eğitim ve öğretimin birer kahramanları olan ve geleceğimiz olan öğrencileri yetiştiren öğretmenlerimize ulaşım alanında indirim müjdesi verdi.

Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Kıymetli öğretmenlerimizin, daha önce toplu ulaşımda 11,25 TL'ye kullandıkları kontaksız öğretmen kartlarında indirime gittik. Öğretmenlerimiz, öğretmen kartlarını 9 TL'ye kullanacaklar” dedi.

Bu kararın, sadece kamuda çalışan öğretmenlere değil, özel öğretim kurumlarında çalışan öğretmenlerimiz için de geçerli olması yönünde talimat veren Büyükkılıç, “Onurlu ve kutsal bir meslek olan öğretmenlik mesleğini icra eden, meslek hayatları boyunca da sayısız insanın hayatına dokunarak ülkemize ve insanlığa kazandıran öğretmenlerimize ne yapsak azdır. Öğretmenlerimize minnet duyuyor, şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Yorumlar 6
Akç 24 Mart 2024 12:28

Sayın başkan güzel bir hizmet Allah CC razı olsun. Ama bu adaletmi Allah aşkına öğretmenin ek ders ile birlikte eline 45 bin TL ve daha fazla alanında var. Öğretmene 30 indirene kadar tüm vatandaşlar indirin . Daha adil olur kanaatindeyim.

AHMET 23 Mart 2024 17:03

ógremenler 40 bin TL maaş alıyor bide indirimli bineçekmiş her vatandaş gibi tam bileti ódesin asgari ùcretlimin emeklinin hakkı yokmu

Okuyucu 23 Mart 2024 15:07

Aslı çıkmaz

Vatandaş 23 Mart 2024 14:46

Önceki 25 kuruşluk indirim komikti. Şimdi herkesin kabul edip sevineceği makul bir indirim. Zamlar makul olmasa da

Handan Yavuzer 23 Mart 2024 11:04

Seçim sürecinde verilen vaatler boş sözler. Öğretmenlerle dalga geçer gibi bir uygulama

Müderris 23 Mart 2024 09:46

Özel okul öğretmenlerine bu kartı vermediklerini daha önce kaldırdıklarını bilmiyor herhalde başkan. Seçimde mi geliyor sadece bunları yapmak. Samimiyetsiz sadece makam mevki için göz boyamak için yapılan işler. Türkiye'deki istisnasız bütün siyasetçilerden nefret ediyorum artık. Ne vatandaşı düşünen var ne de Allah korkusu ama iyi ki ölüm var.

Bakmadan Geçme