Kayseri'de onlarcası Âşıklar Parkına akın etti

Kayseri, 22 Eylül Pazar gününden itibaren soğuk hava dalgasının etkisine girmişti, Ancak bugün itibarıyla havanın biraz daha ılımanlaşması ve güneşin kendini göstermesiyle birlikte, Âşıklar Parkı bu kez oldukça farklı bir misafir ağırladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET

Kayseri, 22 Eylül Pazar gününden itibaren etkili olan soğuk havanın etkisindeydi, Ancak bugün itibariyle havanın biraz daha ısınmasından dolayı onlarca güvercin güneşlenmek için Âşıklar Parkı'na akın etti. Ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Kayserililer hazırlıksız yakalandı

Kayseri'de 22 Eylül günü beklenmedik bir şekilde havalar aniden soğudu. Şehirdeki bu ani sıcaklık düşüşünün sebebi olarak, Erciyes Dağı'na yağan kar gösteriliyor. Erciyes Dağı'nda etkili olan kar yağışı, Kayseri'de hava sıcaklığının birden düşmesine yol açtı. Gün içerisinde ılık bir hava bekleyen Kayserililer, ani soğukla birlikte hazırlıksız yakalandı.

Yoğunbuç'ta güvercinler keyif yaptı

Bugün Kayseri'de hava ılımanlaşarak, sokak hayvanlarına adeta bir nefes aldırdı. Ilıman havanın etkisiyle kediler, güneşin tadını çıkararak parklarda dinlenirken, özellikle yoğunburç civarında bulunan Âşıklar Parkı'nda dikkat çeken bir manzara ortaya çıktı.

Âşıklar Parkı, bugün yüzlerce güvercine ev sahipliği yaptı. Güvercinlerin çimenlik alanlarda yatarken güneşlenmeleri, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Parkta bulunan birçok kişi, güvercinlerin bu ilginç görüntüsünü görmek için dönüp bir daha baktı. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme