Kayseri'de 'Saka' gibi fiyat!

Kayseri'de su fiyatları dikkat çekmeye devam ediyor. Öncelikle Hayat marka suyun pahalılığı dikkat çekerken şimdilerde Saka ve Erikli marka suyun fiyatını görenler ise şaşırıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde....

Yüksek enflasyon verileri gıda ürünleri etkilemeye devam ederken su fiyatlarının arasında uçurum kadar fark olması da dikkatlerden kaçmıyor. Özellikle Hayat marka suyun fiyatı tepki toplarken şimdi de Saka ve Erikli suyun fiyatı Kayseri'de görenleri şaşırtıyor.

Hayat marka suyun fiyatı zincir markette 13,50 TL, Kayseri'nin yerel marketlerinde ise 6 TL'den satışa sunuluyor. İki market arasında bu kadar fiyat farkının bulunması tüketicilerin tepkisine yol açmıştı.

Hayat, Saka, Erikli...!

Kayseri'de Hayat, Saka ve Erkili suyun fiyatı dikkat çekmeye devam ediyor. Kayseri'de de şubesi bulunan zincir markette, 1,5 litrelik Erikli suyun fiyatı 25,00TL, Saka suyun fiyatı ise 18,95 TL olarak fiyatı etiketi bulunuyor.

Başka bir zincir markette ise Hayat su 13,50 TL'den satılıyor. Su fiyatlarındaki dengesiz fiyat farkı tepki toplarken çoğunlukla vatandaşlar diğer marka sulara yöneliyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme