Kayseri'de salonda yer kalmadı ayakta izlediler!

1915 Çanakkale Savaşı Şehit ve Gazi Yakınları Yar. Day.Derneği'nin düzenlediği tiyatro gösterisine Kayserililer akın etti. Salonda yer kalmadığı için bazı misafirler oyunu ayakta izledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

1915 Çanakkale Savaşı Şehit ve Gazi Yakınları Yar. Day.Derneği'nin düzenlediği 'Ben gelinceye kadar saklasınlar' adlı tiyatro gösterisine Kayserililer akın etti. Salonda yer kalmadığı için bazı misafirler oyunu ayakta izledi.

Gönüllü lise öğrencileri ve gönüllü dernek, okul hocalarıyla hazırlanan tiyatro gösterisi Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak iki seans halinde sahnelendi. 'Ben Gelinceye Kadar Saklasınlar' adlı oyun gerçek hayat hikayesinden uyarlandı. İki seans olarak hazırlanan oyun halkın beğenisine sunulurken, salonda yer kalmadığı bu sebepten dolayı birçok vatandaşın ayakta oyunu izlediği gözlemlendi.

1915 Çanakkale Savaşı Şehit ve Gazi Yakınları Yar. Day.Derneği Başkanı Rıza Yağan il protokolünün katılmamasına sitem ederek şu açıklamalarda bulundu, '1915 Çanakkale Savaşı Şehit ve Gazi Yakınları Yar. Day.Derneğinin İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü projesi olan 'Ben Gelinceye Kadar Saklasınlar' adlı şehitimizin gerçek hayat hikayesi olan tiyatro oyunumuzu gönüllü lise öğrencilerimiz gönüllü dernek ve okul hocalarımızın eğitmenliğinde hazırlayarak Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak 22 Ekim tarihinde iki seans olarak öğrencilerimize ve halkımıza sahneledik. Akşam seansı tam dolu salona ve ayakta kalan seyirciler tarafından oyunumuz izlendi. Finalde seyircilerimiz oyuncularımızı ayakta alkışladı. Bütün emeği geçen gönüllü oyuncularımıza gönüllü eğitmenlerimize, destek veren İl Kültür Turizm Müdürlüğüne, Milli Eğitim İl Müdürlüğüne, Kayseri Valiliğine, katkı sağlayan değerli hayır sever dernek gönüllülerimize çok teşekkür ederiz. İsterdik ki böyle profesyonel manada hazırlanan bu gönüllerini ortaya koyan gençlerimizi il protokolüde izlesin.Her zamanki gibi yoğun tempolarından dolayı katılım sağlayamadıkları için, bizde üzülmüş olduk' dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme