Kayseri'de skandal iddia – Bahşiş için odaya kitlendiler!

Kayseri'de bir düğün salonu ile ilgili skandal bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre bahşiş için odaya kitlendiler. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Düğün sezonun sonuna gelindi. Kayseri'de bir düğün salonu hakkında skandal bir iddia ortaya çıktı. İddialara göre salon çalışanları düğün sahiplerini bahşiş için odaya kitledi.

Düğün dönemlerinde kuaförler, berberler, düğün salonları, davulcular ve çocuklar bahşiş yarışına giriyor. Düğünlerde genelde pasta keserken veya davul çalarken istenen bahşişe bir yenisi daha eklendi. Ama bildiğimiz türden değil!

Kayseri'de geçtiğimiz haftalarda düğünü olan bir vatandaş, ihbar hattımıza ulaştı. Düğününde birçok hizmetten memnun kalmadığını ifade ederek, ‘Her şey parayı alana kadar' yorumunda bulundu. Skandal iddialarda bulunan düğün sahibi, düğünde bahşiş almak için salon çalışanları tarafından aile bireylerinin bir odaya kitlendiğini iddia etti. İfadelerinde, ‘Önce babamı odaya çağırmışlar. Babam odaya girince kapıyı kitlemişler ve su ikram edelim demişler. Ardından salon çalışanları babamdan bahşiş istemişler. Babamda kapı kitlendiği için biraz tedirgin olmuş ve para verip odadan çıkmış. Babamdan sonra kayınbabamı odaya çağırarak aynı şekilde kapıyı kitleyerek bahşiş istemişler. Son olarak da eşimin sağdıcını odaya çağırıp, vişne suyu ikram ederek yine bahşiş talebinde bulunmuşlar. Biz bunları düğün bittikten sonra öğrendik' ifadelerinde bulundu.

Konu ile ilgili bilgiler bununla sınırlı olmakla birlikte, ihbarda bulunan vatandaş düğün salonunun isminin açıklanmamasını talep etti.

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
NURGÜL 24 Ekim 2024 14:25

Evet bu tarz şeyler Kayseri'de çok oluyor. Bir yakınımın da düğünün de bu tarz şeyler olmuştu. İnsanlar zaten o dönemde stresli oluyor bir de üzerine bu tarz hareketler gerçekten can sıkıyor. zaten verilmesi gereken veriliyor daha ne amaçla bu şekilde hareketler yapılıyor anlamış değilim. En iyisi sokak düğününe geri dönelim bu fırsatçılıkta son bulsun!

Bakmadan Geçme