Kayseri'de soğuk hava alarmı - Sıcaklıklar düşüyor, sis geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Kayseri'de önümüzdeki hafta boyunca soğuk ve puslu hava koşulları etkili olacak. Detaylar haberimizde...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 7. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Kayseri'de önümüzdeki hafta boyunca soğuk ve puslu hava koşulları etkili olacak. Özellikle gece ve sabah saatlerinde yer yer sis görülmesi beklenirken, sıcaklıkların mevsim normallerinin altında seyredeceği belirtiliyor.

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamaya göre, 28 Ekim 2024 Pazartesi günü Kayseri'de hava az bulutlu olacak. Gece ve sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli hava koşulları bekleniyor. Rüzgâr, kuzeyli yönlerden hafif, zaman zaman ise orta kuvvette esmesi parçaları iken, sıcaklıklar mevsimlerin normallerinin altında seyredecek. Ayrıca Kayseri'de yağış beklenmiyor.

Sıcaklıkların düşmesi başlıyor!

Pazartesi günü en düşük sıcaklık 2°C , en yüksek sıcaklık ise 18°C ​​olarak öngörülürken, Salı günü ise sıcaklıkların düşmesi bekleniyor. Aynı şekilde hafta boyunca Kayseri'de sıcaklıkların giderek azalacağı ve rüzgârın kuzey yönlü hafif ve zaman zaman orta kuvvette eseceği belirtildi.

Meteorolojinin, önümüzdeki günlerde sıcaklıkların giderek düşeceği ve puslu havanın etkili yönlendirmeye dikkat ettiğine dikkat çekildi. Güncel hava durumu ve olası uyarılar için Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesi ve mobil uygulamaların takip edebilirsiniz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme