Kayseri'de Son İki Gün İçinde Yaşanan Olay, Gündeme Bomba Gibi Düştü

Kayseri'de son iki gün içinde birbirine zıt iki ilginç olay yaşandı. Cumhuriyet Meydanı ve Düvenönü'nde yaşanan olaylar Kayseri'de toplumsal düzen değişiyor mu? sorusunu beraberinde getirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri'de son iki gün içinde ilginç olay yaşandı. Cumhuriyet Meydanı'nda bir vatandaşın, ‘Kimse çıplak gezemeyecek' şeklinde eylem yapmasının ardından Düvenönü'nde bir kadının çıplak bir şekilde yürümesi ise Kayseri'de toplumsal düzen değişiyor mu? sorusunu beraberinde getirdi.

İki günde tek kişilik eylemler

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Meydanı'nda bir vatandaşın, ellerini havaya kaldırarak ‘İslamiyet Kayseri'de doğacak kimse çıplak gezemeyecek' şeklindeki eylemi büyük dikkat çekti ve tartışmalara yol açtı. Ancak olaylar bununla sınırlı kalmadı. Diğer gün ise Düvenönü semtinde bir kadının çıplak bir şekilde yürümesi ise şaşkınlık ve endişe yarattı.

Kadının çıplak bir şekilde yürümesi çevredeki vatandaşlar arasında şaşkınlık yarattı. Olay, cep telefonlarıyla kayda alınarak sosyal medya hesaplarında paylaşıldı. Kadının eyleminin neden yapıldığı hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme