Kayseri'de tabelalar baş aşağı!

Kayseri'de 465 bin 538 araç sahibinin bir kısmını sevindirecek haber geldi. Akaryakıt tabelaları baş aşağı oldu. Benzine indirim geldi. Peki motorine gelecek mi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Hayat pahalılığı Kayseri'deki vatandaşları da derinden etkiledi. Kentte 465 bin 538 araç sahibinin bir kısmını sevindirecek haber de geldi. Benzine 1 lira 73 kuruşluk indirim geldi.

Kayseri'de trafik sayısı günden güne artış gösterirken akaryakıt fiyatlarındaki hareketlilik de devam ediyor. Zam veya indirim haberlerinin art arda gelmesi nedeniyle Kayserili vatandaşlar da akaryakıt istasyonlarının girişinde bulunan fiyat tabelalarını yakından takip ediyor.

Benzinli araç sahipleri sevinecek!

Benzin grubundan itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 73 kuruşluk beklenen indirim geldi. Kayseri'de benzinin litre fiyatı ortalama 44,65 TL, motorin litre fiyatı ise yaklaşık 44,77 TL civarında seyrediyor.

Motorin grubunda ise fiyat değişikliği henüz beklenmiyor.

Kayseri'de elektrikli araç sayısı da artış gösteriyor!

Bununla birlikte Kayseri'de artan kara taşıt sayısının yanı sıra kent trafiğinde elektrikli araçlara da sıkça rastlanıyor. Başta Togg olmak üzere Kayseri'de pek çok markanın elektrikli aracı bulunuyor. Bu durumu kendilerine artı olabilecek şekilde değerlendiren işletme sahipleri ise, park yerlerine elektrikli araçların şarj olabilmesi için şarj istasyonları kurdu.

Vatandaşlar elektrikli araçların daha ekonomik olduğunu belirtiyor. Ancak elektrikli araçlar trafikte boy gösterse de motorin ve benzinli araçlar hakimiyetini sürdürüyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme