Kayseri'de Toplam 27 Bin TL Ödüllü Yarışma!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve her yıl yoğun ilgi gören şiir yarışmasının 7'ncisi düzenleniyor. Edebiyatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği Büyükşehir 7'nci Şiir Yarışması'nda toplam ödül 27 bin TL! Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve her yıl yoğun ilgi gören şiir yarışmasının 7'ncisi düzenleniyor. Kayseri'de düzenlenen kültür ve sanat faaliyetleriyle vatandaşların ve edebiyatseverlerin sevgisini kazanan Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yönetimindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şiir sevdalılarının buluştuğu geleneksel Büyükşehir 7'nci Şiir Yarışması yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Edebiyatseverlerin her yıl heyecanla beklediği Büyükşehir 7'nci Şiir Yarışması'nın konusu serbest olacak ve başvuru tarihi 16 Ağustos 2024'de sona erecek.

Toplam Ödül 27 Bin TL!

Düzenlenen yarışmada dereceye girenlere 27 bin TL değerinde ödül var. Yarışmada 1'inciye 8 bin TL, 2'nciye 7 bin TL, 3'üncüye 6 bin TL para ödülü verilecek. Aynı zamanda yarışmada 2 bin TL'lik 3 adet mansiyon ödülü verileceği duyuruldu.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Büyükşehir 7'nci Şiir Yarışması tüm halkın katılımına açık olacak ve başvurulardan herhangi bir ücret alınmayacak. Yarışmaya ilişkin detaylı bilgi almak isteyenler ‘kayseri.bel.tr' internet adresini ziyaret edebilir ya da 0 352 207 16 37 numaralı telefonu arayarak detaylı bilgi alabilirler.

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Gökhan Öztürk 26 Temmuz 2024 22:10

Bu şiir edebiyatla ilgili derken nasıl oluyor aşk sevgi ihanetle ilgili şiirlerde olurmu acaba

Bakmadan Geçme