Kayseri'de Tramvaylar bu gece yarısına kadar ücretsiz olacak! Kayseri haberleri

Kayserispor-Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak? Bu maç için tramvay ulaşımı ücretsiz olacak mı? Başkan Memduh Büyükkılıç, Kayserispor maçı öncesi neler söyledi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayserispor-Beşiktaş maçı öncesinde tramvaylar ücretsiz olacak mı? Taraftarlar, bu sorunun yanıtını araştırıyor. Başkan Memduh Büyükkılıç, yıllardır bu hizmeti sporsverlere sunuyor.

Başkan Büyükkılıç, Kayserispor'a başarı diledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın Kayserispor maçları için başlattığı ücretsiz tramvay hizmetleri devam ediyor. Başkan Büyükkılıç, Kayserispor'a Beşiktaş maçında başarı dilerken, karşılaşmayı stadyumdan izleyecekler için Tramvayların gece yarısına kadar ücretsiz olduğunu duyurdu.

Ücretsiz ulaşım için neler yapılmalı?

Ücretsiz tramvay hizmetinden yararlanmak için ne yapılmalı? Kayserispor passoligi olan taraftarların, stadyuma gidiş ve dönüşlerinde kartlarını göstermeleri yeterli oluyor. Maça gidecek taraftarlar hangi saat aralığında ücretsiz tramvay hizmetinden yararlanacak? Evet bu sorunun da cevabı belli oldu.

Kayserispor-Beşiktaş maçı saat kaçta başlayacak?

Kayserispor-Beşiktaş maçına gidecek taraftarlar için ücretsiz hizmet saat 18.00'da başlayacak ve saat 23.30'a kadar devam edecek. Kayserispor, bugün saat 20.00'da Beşiktaş'ı konuk edecek.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme