Kayseri'de Ünlü Market Zincirindeki Fırsatçılık İsyan Ettirdi!

Kayseri'de faaliyet gösteren bir ünlü market zincirinde satılan kurabiyelerden sadece iki tane almak isteyen bir vatandaş gördüğü fiyat karşısında şoke oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri'de faaliyet gösteren bir ünlü market zincirinde yaşanan fiyat olayı, tüketiciler arasında tartışma yarattı. Sadece iki tane kurabiye almak isteyen bir vatandaş, gördüğü fiyat karşısında şoke oldu. Bir adet susamlı, bir adet çikolatalı kurabiye alan vatandaş, bu iki küçük atıştırmalık için 17 TL ödedi.

Zamlarla beraber fırsatçılıkta arttı

Son dönemde temel gıda ürünlerine yapılan zam kararları, market raflarındaki birçok ürüne yansıdı. Ancak bu zam dalgasının fırsatçılığı da beraberinde getirdi. Tüketiciler bu durumun alım güçlerini olumsuz etkilediği ve markette satılan ürünlere erişimin zorlaştığını dile getirdi.

Son olarak, bir vatandaş, aldığı kurabiyelerin fiyatının karşılığını alamadığını dile getirdi. Kurabiyelerin aldığı fiyatın karşılığını etmeyeceğini belirten vatandaş; ‘17 TL büyük bir para değil ancak aldığım kurabiyelerin boyutu çok küçük ve tadı beklediğimden kötü çıktı' dedi. Vatandaş, fiyat ve ürün kalitesi dengesinde yaşadığı memnuniyetsizliği dile getirerek diğer tüketicilerinde bu konuda dikkatli olması gerektiğine vurgu yaptı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme