Kayseri'de uyuşturucu operasyonu- Şimdiye kadar yakalanan en büyük miktar!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri, Kayseri genelinde uyuşturucu maddeye geçit vermiyor. Yapılan operasyonlarla zehir tacirlerine yönelik olarak operasyonların ardı arkası kesilmiyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün ortak çalışmasının neticesinde Kayseri'ye yüklü miktarda uyuşturucu madde getiren 3 şahıs operasyonla yakalandı.

Jack aradı ve buldu...

Narkotik Arama Köpeği Jack ile yapılan aramalarda 10 ayrı parça halinde toplamda 10 kilo 40 gram ağırlığında metamfetamin uyuşturcu maddesi ele geçirildi. Bu rakam Kayseri'de tek seferde yakalanan katı mentamfetamin rekorun beraberinde getirdi.

Tutuklandılar

Uyuşturucu maddeyi şehre getiren ve bulunduran (N.Y.-Çaldıran-1989), (B.Y.-Çaldıran-1991) ve (Y.E.-Çaldıran-1989) isimli şahıslar 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak' suçundan çıkarıldıkları adli makamlarca tutulanarak cezaevine gönderildi.

Kayseri Emniyeti yaptığı açıklamada 'Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecek.' mesajını verdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme