Kayseri'de vurulan polis memurundan sevindiren haber!

Kayseri'de dün bir kıraathaneye düzenlenen makinalı tüfekli saldırısı sonucu bir polis memuru yaralanmıştı. Polis memurundan sevindiren haber geldi.

Kayseri'de dün bir kıraathaneye düzenlenen makinalı tüfekli saldırısı sonucu bir polis memuru yaralanmıştı. Polis memurundan sevindiren haber geldi.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde makinalı tüfekle bir kıraathaneye saldırı düzenlenmişti. Saldırıda olaya müdahaleye giden polis memuru ile bir vatandaş yaralanmıştı. Edinilen bilgilere göre, yaralanan polis memurunun sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Sanayi Mahallesi Serdarlı Sokak'ta bir kıraathaneye iddiaya göre elinde makinalı tüfekle gelen A.T., beraberindeki M.T. ile birlikte iş yerindekilerle tartışmaya başladı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekibinden olan M.A. olay sırasında göğsünden vurularak yaralandı.

Ağır yaralanan polis memuru M.A. ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne, diğer yaralanan M.C. ise Kayseri Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis memuru M.A.'nın hayati tehlikesi bulunuyordu. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi altına alının M.A.'ya meslektaşları kan vermek için hastaneye akın etmişti.

Polis memuru ile ilgili son gelen bilgilere göre M.A.'nın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Olayın ardından şüpheli A.T. polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alınırken firar eden M.T.'nin ise yakalanması için çalışma başlatıldı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme