Kayseri'de yeni Cami bakın nereye yapılıyor?

Kayseri, Kocasinan'da yeni bir cami inşaatına başlanıyor. Vali Gökmen Çiçek ve yerel yöneticilerin katılımıyla gerçekleşen protokol töreni imzalandı. Yeni Camiyi Toprak İnşaat yaptıracak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Kayseri, Türkiye'nin önemli şehirlerinden biri olarak hayırseverlik alanında adından söz ettirmeye devam ediyor.

Şehrin Kocasinan ilçesinde, yeni bir Cami daha yaptırılıyor. Toprak İnşaat'ın sponsorluğunda yeni bir cami inşaatı için kollar sıvandı. Bu önemli projenin protokolü, Kayseri Valisi Sayın Gökmen Çiçek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve İl Müftüsü Yusuf Akkuş'un yanı sıra hayırsever Toprak İnşaatın katılımıyla imzalandı.

Toprak İnşaat tarafından finanse edilen bu cami, Kocasinan bölgesine yaptırılacak. Vali Çiçek, törende yaptığı konuşmada, bu tür projelerin şehrin manevi atmosferine katkı sağladığını ve toplumun birliğine hizmet ettiğini vurguladı.

Kayseri Valiliğinden yapılan açıklamada, ‘Kocasinan İlçemizde, hayırseverimiz Toprak İnşaat tarafından yaptırılacak olan "Camii İnşaatı Protokolü", Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, İl Müftüsü Yusuf Akkuş ve hayırseverlerimiz arasında imzalandı.' denildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme