Kayseri'de yılın annesi seçildi!

Türk Anneler Derneği Kayseri'de Anneler Günü dolayısıyla yılın annesi seçildi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Türk Anneler Derneği bu yıl 12 Mayıs tarihinde kutlanacak olan Anneler Günü öncesi ‘Yılın Annesi'ni seçti. Her yıl gelenek haline getirilen ‘Yılın Annesi' uygulaması ile ‘Şehit anneleri' yılın anneleri seçildi.

Dernek tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, ‘Bugün anneler günü, bizler Anneler Derneği olarak her yıl bir yılın annesi seçeriz.

Yıllardır her gün gelen şehit çocuklarımızın haberi içimizi yakıyor, onların anneleri ile bizlerde kahroluyoruz, bir evlât nasıl büyütülüyor ve o ateş annelerin yüreğine nasıl düşüyor, vatanı korumak uğruna can veren şehit olan çocuklarımızın ardından kendi hayatları da kararan tüm annelere sonsuz sabır diliyoruz.

Aslan gibi evlatları hayattan koparken dimdik duran gözyaşlarını içine akıtan ‘Ağlamayacağım' diyen bütün kahraman annelerimizi ‘Yılın anneleri' kabul ediyoruz.

Acılarınızı yürekten paylaşıyor sonsuz sabırlar diliyoruz.

2024 yılında vatan uğruna şehit düşen bütün kahramanlarımızın annesi bizler için ‘YILIN ANNELERİDİR' Anneler olarak üzüntülerinizi, çaresizliklerinizi derinden hissediyor sizleri sevgi ve minnetle selamlıyorum'

ÖZEL HABER
Yorumlar 6
Hakan Yılmaz 13 Mayıs 2024 14:44

Görseldekiler dernek üyeleri. Yılın Annesi olarak da "tüm şehit anneleri"ni seçmişler.

Kemal Kamil 11 Mayıs 2024 22:33

"Sivas’ın Doğanşar ilçesine bağlı Çatpınar köyünde yaşayan 93 yaşındaki Gülsüm Karamuk’un doğuştan engelli olan 60 yaşındaki İsmail ve 53 yaşındaki Naci isimli oğulları konuşamıyor, yürüyemiyor ve akli dengeleri yerinde değil." (haber 7'den alıntı.) Açın okuyun da ne anneler varmış görün.

Htchrmnc 11 Mayıs 2024 21:07

Yilin annesini seçerken hangi kriter goz onunde tutuldu aceba..ben bi anne soyleyimde siz onu bulun .yilin annesi onu secin.kayseri argincikta bir sehit annesi..baş parmaginin yarisi yok aşınmış yillarca hali dokumaktan evlatlarimi hali dokuyarak yetistirdim ve bu vatana sehit verdim dedi..yukardaki anneler ataturk sermayesinden besili gibiler..

Tesettürlü anne 11 Mayıs 2024 19:54

Hiç tesettürlü annemiz yok Kayseri de herhalde

Fatma 11 Mayıs 2024 19:37

Nedenmiş, şehirdeki anne anne değil mi, ne alaka!!!???

Adem Şencan 11 Mayıs 2024 19:08

Yılın annesi şehirden seçilmez. Köyden seçilir. Körler sağırlar, birbirini ağırlar misali olmuş.

Bakmadan Geçme