Kayseri'de yine gündem oldu: Denizli fiyatı şaşırttı!

Yaz aylarının gemesiyle birlikte otogarlarda hareketlilik devam ediyor. Otobüs fiyatlarına gelen zamlardan otogar tuvaletleri de nasibini aldı. Kayseri otogar tuvaletlerinden şikayetçi olan yolcular Denizli otogar tuvalet fiyatını görünce şaşırdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

Kayseri dahil birçok büyükşehirin otogarlarında hareketlilik sürüyor. Otogar tuvaletlerine yapılan zam ise vatandaşın tepkisini çekiyor. Konya ve Yozgat illerinde bedava olan otogar tuvaleti Denizli ilinde ise 5 TL ancak Kayseri otogarı pahalı fiyatları kapıya asmaktan çekinmiyor.

Denizli'de seyahat eden Kayserili bir vatandaş ise şehre ait otogar tuvalet fiyatını Kayseri Anadolu Haber ihbar hattına göndererek tepki gösterdi. Vatandaş, 'Özellikle uzun yol seyahatlerde insanlar tuvalete ihtiyaç duyuyor. Ancak Kayseri'de bu hizmetin 10 TL olması fırsatçılıktan başka bir şey değil.'' dedi.

Kayseri otogarı el insaf!

Kayseri otogar tuvalet ücretinin fazla olması vatandaşlara el insaf dedirtti. Geçtiğimiz günlerde Konya ve Yozgat ilinde bedava olan otogar tuvaleti Denizli ilinde ise 5 TL ücret ile hizmet veriyor. Kayseri'de ise otogar tuvaletinin ücreti 20 TL'den kullanıma açılıyordu. Ancak vatandaşların yoğun tepkisi nedeniyle hizmet ücreti 10 TL'ye çekildi.

Vatandaşlar otogar tuvalet hizmet ücretinin 20 TL'den 10 TL'ye çekilmiş olmasına ayrı 10 TL'den hizmet vermesine ise ayrıca tepki gösteriyor.

Özellikle uzun yol seyahatinde vatandaşlar, otogar tuvaletini kullanmak zorunda kalıyor. Bu zorunluluk adeta fırsat olarak görülüp ücreti arttırılıyor. Özellikle komşu illerde bedava olan otogar tuvletinin Kayseri'de bu fiyatta olması dikkat çekiyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme