Kayseri'de yüzde 60 indirimi duyan oraya akın ediyor: Resmen bedava!

Kayseri'de yüzde 60'a varan indirim kampanyası büyük ilgi gördü, stoklar tükendi. İndirimi duyan müşteriler çılgınlar gibi o mağazanın Kayseri şubesine koşuyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Türkiye'nin önde gelen kozmetik marketlerinden biri olan Gratis, başlattığı kampanyasıyla büyük ilgi topladı. İndirimi duyan müşteriler çılgınlar gibi Gratis'in Kayseri şubesine koştu.

Kişisel bakım ve kozmetik ürünlerinde geniş bir yelpazeye sahip olan Gratis, bayram kampanyasını başlattı. Gratis kart sahipleri, kampanya süresince ek indirimler ve özel fiyat avantajlarından yararlanabilecek. Üyelik ücretsiz olup, kart başvurusu mağazalardan ve online olarak yapılabiliyor.

Peki indirim hangi ürünlerde var?

İndirim 250 TL ve üzeri alışverişlerde tüm ürünlerde geçerli olacak. Net %50+%10 uygulanacak indirim 250 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir. Kampanya 18 Ekim 09:00'dan 19 Ekim 22:00'ye Kadar Gratis.com'da geçerli olacak, ayrıca da ürünlerinizi mağazadan ücretsiz teslim alabileceksiniz.

Kayseri'de de indirimi duyanlar kentte bulunan mağazalara akın etti. Mağaza çalışanları, yoğun talebe rağmen müşterilere yardımcı olabilmek için büyük çaba harcadı. İndirim kampanyası, hem mağaza çalışanlarını hem de müşterileri zor durumda bıraktı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme