Kayseri'de yüzlerce insan bakın neden kuyruğa girdi!

Yahyalı'da Ali Demiral isimli bir iş insanı ve Yahyalı Belediyesi'nin katkılarıyla, şehitler ve gaziler için vatandaşlara ücretsiz binlerce karpuz ve kavun dağıtıldı.

Youtube Kanalı
Abone Ol

Yahyalılı iş insanı Ali Demiral ve Yahyalı Belediyesi'nin katkılarıyla, şehitler ve gaziler için vatandaşa binlerce ücretsiz karpuz ve kavun dağıtıldı. Tır dolusu meyve dağıtımı öncesinde yapılan dualarda, şehitler ve gaziler için rahmet dilendi.

Öztürk: Yahyalı'da ilk defa böyle bir etkinlik görüyorum

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, iş insanı Ali Demiral'a teşekkür ederek, "Ben huzurlarınızda, iş adamı Ali Demiral kardeşime gönülden teşekkür etmek istiyorum. Kendisiyle imam hatip yıllarından beri tanışıyorum. ‘Marifet iltifata tabi' demişler. Cenabı Allah, ‘Verirseniz artırırım, kısarsanız da kısarım' diyor. Allah, biz kullarına verdiği nimetlerden başkalarını faydalandırmayı nasip etsin. Yahyalı'da ilk defa böyle bir etkinlik görüyorum. On yıldır burada hizmet veriyorum ve Ali kardeşim, her zaman hayırseverliğiyle ön plana çıkmıştır. Bu bir reklam değil, kendisi de özellikle belirtti. Bu bir zekat değil, sadece annesi, babası, geçmişleri, şehitler ve gazilerimiz için yapılan bir güzellik. Bir kez daha kendisini tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Öztürk: İnşallah, bu tür güzellikler herkese nasip olur

Başkan Öztürk, ayrıca, “Eğer bu etkinlik hakkında olumsuz düşünen varsa, onların da Allah kalplerine iyilik versin. Yahyalı halkı kadirşinas bir millettir. Allah, birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi hiçbir zaman bozmasın. Sosyal medyada da söyledim, bu bir zekat değildir. Bu bir şükran ifadesidir. İnşallah, bu tür güzellikler herkese nasip olur" diye konuştu.

'İnşallah biz de bu güzellikleri tüm Kayseri'ye yayarız'

Başkan Öztürk, yarın Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve milletvekillerinin de etkinliğe katılacağını belirterek, “Bir iş insanımız Yahyalı meydanında karpuz ve kavun dağıtıyor, inşallah biz de bu güzellikleri tüm Kayseri'ye yayarız. Allah, bu tür hayırlı işler yapmayı herkese nasip etsin” diye konuşmasını sonlandırdı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme