Kayseri'deki düğünde rezalet görüntüler!

Kayseri'deki bir kına gecesinde ortaya çıkan görüntüler 'pes' dedirtti. Yarı çıplak bir erkeğin oynatıldığı geceden görüntüler sosyal medyada paylaşılınca, 'rezalet' yorumları yağdı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in haberlerinde…

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kayseri'de son dönemlerde yapılan düğünler dikkat çekmeye başladı. Büyük paralar vererek sanatçıların getirildiği, alkolün su gibi akıtıldığı düğünler, ekonomik krizin yaşandığı bir dönemde vatandaşlar tarafından da tartışma konusu yapılıyor.

Görgüsüzlük olarak nitelendiriliyor

Lüks düğün salonlarında, mükellef sofraların hazırlandığı bu düğünlerin maliyetleri milyonları geçiyor. Düğünler öncesinde düzenlenen partilere bir de düğün sonrası partiler eklendi. Eğlence adı altında yapılan davranışlar ise bizzat düğün sahipleri tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşılıyor. Son dönemlerde moda haline gelen bu tarz düğünler vatandaşlar tarafından ‘görgüsüzlük' olarak nitelendiriliyor.

Ahlak sınırları zorlandı

Bazı düğünler için ses sanatçıları davet edilirken, son dönemlerde ise ses sanatçılarının yerine erkek dansözlerin düğüne davet edilerek, kadınlara özel eğlence partileri düzenlendiği görülüyor. Kayseri'de önceki gün bir çiftlikte gerçekleştirilen düğünde de rezalet görüntüler ortaya çıktı. Sadece kadın davetlilerin olduğu bir bölümde, yarı çıplak bir erkek dansözle kadınların garip hareketler eşliğinde eğlendiği görüntüler yayıldı.

Rezalet yorumları yapıldı

Erkek dansöze kadınların para takarak karşılıklı oynadıkları bu görüntüler bizzat düğün paydaşları tarafından sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Sosyal medyada kısa süre yayılan görüntüler, vatandaşların tepkisine neden oldu. ‘rezalet' olarak paylaşılan görüntülerde, “ahlak sınırları iyice zorlanmış” yorumları yapıldı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme