Kayseri'deki Gizemli Çukur Hakkında Paleosismolog Dr. Ramazan Demirtaş'dan açıklama geldi

Paleosismolog Dr. Ramazan Demirtaş, Kayseri'deki gizemli çukur hakkında önemli detaylar açıkladı. Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Kaleköy'deki gizemli çukur meteor çarpmasından mı kaynaklandı? Demirtaş, bu iddia üzerine neler söyledi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Özellikle deprem hakkında yaptığı açıklamalarla vatandaşı bilgilendiren Paleosismolog Dr. Ramazan Demirtaş, Kayseri'de ortaya çıkan gizemli çukur hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kayseri'nin Develi ilçesine bağlı Kaleköy'deki gizemli çukur, meteor çarpmasından mı kaynaklandı?
Demirtaş, Meteor Çarpması olan bir fotoğraf ile Kayseri'deki gizemli çukuru yan yana fotoğrafını paylaştı.
Soldaki fotoğrafı gösteren Demirtaş, bu tür çukurların meteor çarpmalarının bir sonucu olarak ortaya çıktığını belirtti. Demirtaş, sağdaki fotoğrafta, Kayseri'nin Develi İlçesi'nde Kaleköy'deki gizemli çukurun farklı bir oluşumdan kaynaklandığına dikkat çekildi. Demirtaş, sağ yapının çukurlaşma oluşumunda meteor çarpmasında herhangi bir belirti olmadığını söyledi.
Demirtaş, "İkisinin arasındaki farkı görebiliyor musunuz? Sağdaki çarpma metamorfizması izi görebiliyor musunuz?" bilgilerle, bilimsel bir temele dayanmadan verisiz açıklamaların yanlış olduğunu belirtti. Küresel bilimin önemli olduğunu vurgulayarak, bilimsel analizlerin ve araştırmaların bu türdeki gelişmelerin önemli bir rol oynadığını ifade etti.
Demirtaş, “Sol: Meteor (Çarpma) krateri, Sağ: Kayseri, Develi, Kaleköy'deki gizemli çukur.. -İkisinin arasındaki farkı görebiliyor musunuz? Sağdakinde çarpma metamorfizması izi görüyor musunuz? Ülkemizde bilim ucuz olunca, verisiz sonuca gitmek artık moda oldu.

Sol: Meteor (Çarpma) krateri
Sağ: #Kayseri, Develi, Kaleköy'deki gizemli çukur..
-İkisinin arasındaki farkı görebiliyor musunuz?
-Sağdakinde çarpma metamorfizması izi görüyor musunuz?
-Ülkemizde bilim UCUZ olunca, verisiz sonuca gitmek artık moda oldu.https://t.co/Yhr336jxRw pic.twitter.com/jx71oKzthc — Dr. Ramazan Demirtaş (@Paleosismolog) September 3, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme