Kayseri'den mont siparişi verdi, hayatının şokunu yaşadı

Kayseri'de yaşayan bir vatandaş, internet üzerinden dünyaca ünlü bir markadan mont siparişi verdi. Ancak montun eline ulaştığında gördüğü etiketteki fiyat farkıyla şoke oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri'de yaşayan bir vatandaş, internet üzerinden dünyaca ünlü bir markadan mont siparişi verdi ancak mont eline ulaştığında fiyat farkıyla şoke oldu. Siparişin üstünde bulunan etiket fiyatı ile ödediği tutar arasında önemli bir fark olduğunu fark etti.

Havalar soğudu, mont fiyatları arttı

Kayseri'de havaların soğumasıyla birlikte kış hazırlıkları hızlandı. Bu yüzden birçok kişi soğuklara karşı en kaliteli ve dayanıklı montları tercih ediyor. Ancak Kayseri'de bulunan AVM'lerde dünyaca ünlü markalar bulunmaması nedeniyle birçok kişi bu markaların ürünlerini internet üzerinden sipariş ediyor. Ancak bu yıl, hayat pahalılığı nedeniyle pek çok kişi en temel ihtiyaçlardan biri olan kışlık kıyafet olan montu bile almakta zorlanıyor.

Sipariş fiyatı ile etiketi arasında büyük fark

Kayseri'de bir vatandaş internet üzerinden dünyaca ünlü bir markadan mont siparişi verdi. Montu fiyatı getirme ücretiyle beraber toplamda 2 bin 730 TL olduğunu gördü. Montu teslim alan vatandaş, üstünde etiket olduğunu ve fiyat kısmının bir kağıt ile kaplandığını gördü. Kağıdı kaldırdığında ise ilginç bir manzara ile karşılaştı.

Montun etiket üzerindeki fiyatının 60 euro olduğunu gördü. Bugünkü kurla hesaplandığında 60 Euro, yaklaşık 2 bin 218 TL'ye denk geliyor. Arada oluşan 512 TL'lik fark şaşırttı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme