Kayseri'den Sivasspor ve Alanyaspor'a 3 transfer!

Zeki Akparlar Futbol Akademisi, Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmaya devam ediyor. Akademiden yetişen 3 futbolcu, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor ve Alanyaspor'a transfer oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Kayseri'de faaliyet gösteren Zeki Akparlar Futbol Akademisi'nden 3 genç yetenek Süper Lig ekiplerine transfer oldu. Gökhan Polat ve Rüzgar Pekel Sivasspor'a, Göktuğ Tolan ise Alanyaspor'a katıldı.

Kayseri'de deneyimli antrenör Zeki Akparlar, kurduğu akademide futbolcu yetiştirmeye ve Türk futboluna kazandırmaya devam ediyor. Son olarak 3 ismi Süper Lig takımlarına gönderdi. Sivasspor ve Alanyaspor ile yapılan transfer görüşmelerinde 3 futbolcu için anlaşma sağlandı.

İki oyuncu Sivasspor'a, bir oyuncu ise Alanyaspor'a transfer edildi. 2012 doğumlu sporcular Gökhan Polat ve Rüzgar Pekel, Sivasspor'un altyapısına katıldı. 2011 doğumlu Göktuğ Tolan ise Corendon Alanyaspor'a transfer oldu.

Zeki Akparlar Futbol Akademisi Koordinatörü Zeki Akparlar yaptığı açıklamada, ''Sporcularımız ve ailelerine yeni takımlarında başarılarının devamını diliyoruz. Önümüzdeki günlerde transfer çalışmalarımızı sürdürdüğümüz Süper Lig ekipleriyle yeni transfer haberlerini paylaşacağız inşallah. Tüm gücümüzle akademimizden Türk futboluna yeni değerler kazandırmak için çalışıyoruz.. Süper Lig ekiplerinden akademimize çok büyük ilgi var. Zeki Akparlar Futbol Akademisi olarak Türk futboluna yetiştirmeye ve kazandırmaya devam edeceğiz.'' ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme