Kayseri'de fiyatlar sabit kaldı!

Taze meyve ve sebze piyasası hareketli günler yaşarken, Kayseri'de hal fiyatları bugün sabit kaldı. Peki, Kayseri'de 15 Ağustos Perşembe günü hal fiyatları nasıl? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayserililerin sıkça takip ettiği meyve ve sebze halindeki güncel fiyatlar, vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Mevsim geçişlerinde fiyatlar güncellenirken, yaz sebzeleri pahalanıyor ve kış sebzeleri de ucuzluyor. Son yıllarda artan meyve ve sebze fiyatları nedeniyle vatandaşlar alışverişlerini manavdan değil, meyve ve sebze halinden toplu şekilde yapmayı tercih ediyorlar.

Kayseri'de Hal fiyatları her gün yaşanan fiyat artışından etkilenirken, son bir aylık süreçte ilk defa fiyatlar sabit kaldı. Yaşanan sabit fiyat uygulaması vatandaşlar tarafından 'Acaba ne oldu da zam gelmedi?' ve 'Öğle saatlerine kadar gelir merak etmeyin' yorumlarını beraberinde getirdi.

İşte Kayseri'de Hal Fiyatları

Sebzeler;

Bamya: 115 TL
Barbunya: 70 TL
Bezelye: 30 TL
Cin biberi: 45 TL
Dolma biber: 27 TL
Kapya biber: 60 TL
Domates: 40 TL
Sakız kabak: 23 TL
Fasulye sırık: 33 TL
Çeri domates: 50 TL
Arpacık soğan: 90 TL
Kuru Soğan: 17 TL
Sarımsak: 110 TL
Silor salatalık: 38 TL
Yamula patlıcan: 18 TL
Patates: 15TL

Meyveler;

Elma: 38 TL
Erik: 40 TL
Karpuz: 9 TL
Kavun: 20 TL
Kayısı: 40 TL
Kiraz: 40 TL
Kivi: 150 TL
Armut: 55 TL
Üzüm: 55 TL
Şeftali: 40 TL
Nektari: 56 TL
Anamur muz: 45 TL

Bu fiyatlar 1. sınıf kalite ürünlerin fiyatlarıdır. İkinci ve üçüncü sınıf kaliteli ürünlerin fiyatlarında 5-10 TL arasında düşüşler yaşanıyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme