Ersoy: Kayseri için heyecan ve kararlılıkla yola devam

MHP Milletvekili Baki Ersoy, 28. Dönemde Aynı ekip ve iradeyle çalışacaklarını kaydetti. Ersoy, yaptığı açıklamada, 'Yüce Allah'ım mahçup etmesin...' diyerek yeni dönemde de Kayseri'yi en iyi şekilde temsil etmek için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri haberinde…

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 28. Dönem, yemin töreniyle başladı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da yemin töreninin ardından aynı ekip ve heyecanla çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Ersoy, yaptığı açıklamada, "Yüce Allah'ım mahçup etmesin..." diyerek yeni dönemde de Kayseri'yi en iyi şekilde temsil etmek için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.
Baki Ersoy, geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemde de aynı ekiple birlikte çalışacaklarını vurguladı. Danışmanlarıyla birlikte yola devam edeceklerini belirten Ersoy, Gazi Meclis'in 28. Dönemi boyunca Kayseri için büyük bir heyecan ve kararlılıkla çalışacaklarını dile getirdi. Kayseri'nin hizmetlerini artırmak, sorunları çözmek ve ilin kalkınmasına katkı sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.


Ersoy, Kayseri'ye olan sevgi ve bağlılığının yeni dönemde de aynı güçle devam edeceğini vurgulayarak, halkın beklentilerini karşılamak için yoğun çaba sarf edeceklerini belirtti. Kayseri'nin ihtiyaçlarına uygun projeler üretmek ve bu projeleri hayata geçirmek için çalışacaklarını kaydetti.

Baki Ersoy'un açıklamaları, Kayseri'nin temsilcisi olarak yeni dönemde de şehre olan bağlılığını sürdüreceği ve halkın taleplerine duyarlılıkla yaklaşacağı şeklinde yorumlandı. Kayseri'nin gelişimi ve refahı için çalışacak olan Ersoy ve ekibi, yeni dönemde de sorumluluklarının bilincinde olduklarını gösterdi.

Ersoy, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den övgüyle bahsederek, "Cumhuriyetimizin 100.Yılında Liderimiz Devlet Bahçeli…Gün olur asra bedel…" sözlerini sarf etti.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'un danışmanları; Burcu Metin, Özge Şahin ve İrfan Kılıçer.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme