Kayseri il bazında, 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na katılan oda olmadı

Devletin 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında başlattığı ve TOBB'un aracı olduğu '15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'na iller bazında Kayseri'den katılan oda olmadı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden (TOBB) edinilen bilgilere göre yardım yapan ticaret odalarının listesinde Kayseri'den ilçeler bazında destekçiler olurken, il ticaret ve sanayi odaları ile borsalarından kampanyanın başlayalı 1 ay olmasına rağmen katılan olmadığı görüldü.
İLLER BAZINDA TÜRKİYE'DEN 56 İL BAĞIŞ YAPTI
TOBB'un verdiği bilgilerde, aralarında bir çok özel firma ve ilçe sanayi, ticaret odaları ve borsalarından toplam 621 bağışçıya ulaşan destekçilerden, yurt genelinde il bazında toplam 56 şehrin ticaret-sanayi oda ve borsaları listede yer aldı. Kayseri'nin il bazında bulunmadığı listede İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyük illerin yanı sıra Konya, Adana, Eskişehir, Diyarbakır, Trabzon gibi orta ölçekli ve Şırnak, Ağrı, Batman, Iğdır, Çorum, Bingöl, Yozgat, Kilis, Kırşehir, Niğde gibi küçük ölçekli illerinde sanayi, ticaret odaları ve borsalarının da bulunduğu dikkatleri çekti.
YARDIMLAR 25 MİLYON LİRAYA YAKLAŞTI
15 Temmuz Dayanışma Kampanyası'nda kampanyanın başlatıldığı bir aylık süre içerisinde özel firma ve oda ile borsalardan elde edilen bağışların toplam 24 milyon 829 bin 661 liraya ulaştığı kayıtlara geçti. Her geçen gün daha da artış gösteren bağışların hızla çoğaldığı da bildirildi. ÖZEL HABER: KAAN AKBAŞ

Bakmadan Geçme