Kayseri İl Emniyet Müdürü değişti mi?

Cumhurbaşkanlığı atamalar kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre pek çok il emniyet müdürünün yeri değişirken Emniyet Genel Müdürlüğü'ne de Mahmut Demirtaş atandı. Peki Kayseri İl Emniyet Müdürü değişti mi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'İn Kayseri haberlerinde...

Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar Hakkında Kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Karara göre, Tokat, Adıyaman, Aksaray ve daha birçok ilin emniyet müdürü değişti. Kayseri'de ise değişiklik olup olmadığı merak ediliyor.
Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Emniyet Genel Müdürlüğü, il emniyet müdürlükleri, büyükelçi atamaları ve üniversite rektörlüklerine yönelik atamalar bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla resmiyet kazandı. Bursa Valisi Mahmut Demirtaş Emniyet Genel Müdürlüğüne atanırken, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız ise Bursa Valiliği'ne atandı.

Çankırı İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, Niğde İl Emniyet Müdürlüğü'ne, Tokat İl Emniyet Müdürlüğüne Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanı Faruk Aydın getirildi.

Öte yandan Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde de birçok rütbe terfisi yapıldı. Buna göre, Jandarma Genel Komutanlığı'nda 1 Korgeneral, 2 Tümgeneral ve 3 Tuğgeneral ile 16 albay bir üst rütbeye terfi etti. Ayrıca Büyükelçiliklerde de görev değişimi yaşandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürü değişti mi?

Van İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan Atanur Aydın mart ayında Kayseri İl Emniyet Müdürlüğünde görevine başladı. Aydın, daha önce Ankara İl Emniyet Müdürlüğü, Artvin İl Emniyet Müdürlüğü, Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü, Ayrıca Terörle Mücadele Daire Başkanlığı ve Teftiş Kurulu Başkanlığında değişik birimlerde ve çeşitli rütbelerde görev yaptı. Hakkari İl Emniyet Müdürü olarak Eylül 2019'da göreve başlayan Aydın, nisan 2021 yılıda Van'da görev aldı. Ardından Mart 2024'de de Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Aydın, Kayseri İl Emniyet Müdürü olarak görevini sürdürüyor.

Özellikle son dönemde Kayseri'de yaşanan olaylarda sıkça adı geçen Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, duruşu ve tavrıyla hem vatandaşların hem de protokolün takdirini topladı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme