Kayseri İtfaiyesinin 98 Yıllık Başarı Hikâyesi Kutlandı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İtfaiyecilik Haftası ve Kayseri itfaiyesinin 98'inci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İtfaiye Daire Başkanlığı'nı ziyaret etti.

TAKİP ET

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hem İtfaiyecilik Haftası hem de Kayseri itfaiyesinin 98'inci Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla İtfaiye Daire Başkanlığı'nı ziyaret ederek, kahraman itfaiye personeli ile buluştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla Kayseri Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'nı ziyaret ederek, itfaiye erleri ile bir araya geldi.

Başkan Büyükkılıç'ı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Türkmen ile İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Metin Kızılkan ile itfaiye personeli karşıladı.

İtfaiye Daire Başkanlığı'ndaki fedakârca emek veren tüm personelin hem İtfaiyecilik Haftası'nı hem de Kayseri itfaiyesinin 98'inci Kuruluş Yıl Dönümü'nü kutlayan Başkan Büyükkılıç, 17 istasyon, 56 araç ve 320 personel ile gece gündüz demeden fedakârca gayret gösteren itfaiye ekiplerine kolaylıklar diledi.

İtfaiye erlerini ‘yüz akımız' diye nitelendiren Büyükkılıç, burada personele hitap ederek, 'Kayseri'mizde itfaiyenin kuruluşunun 98'inci yılı. İki sene sonra bir asra ulaşıyor. Daha nice yüzyıllara diye dua ediyor ve teşekkür ediyorum. Bizim yüz akımızsınız, her zaman başımız sıkıştığında gerek şehrimizde, gerekse diğer şehirlerde yapmış olduğunuz çalışmalar ile takdir toplayan kardeşlerimizsiniz, mesai arkadaşlarımızsınız' diye konuştu.

Yeni Ekiple Birlikte İtfaiyemizi Güçlendirdik

Başkan Büyükkılıç, yeni personel ile teşkilatın daha da güçlendiğini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

'Biz de yeni dönemde itfaiyemizi güçlendirdiğimiz ekibimizle birlikte daha dinamik bir şekilde şehrimize ya da başka yerlerde hizmete devam diyoruz. Cenab-ı Allah sizlerden razı olsun. Gününüz hayır olsun, haftanız kutlu olsun. Daha nice yıllara, haftalara diye de buradan dua ediyorum, her birinizin alnından öpüyor, yaptığınız çalışmalardan dolayı takdir ediyor, tebrik ediyorum.'

Personelin itfaiyeci yeminini de izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hem itfaiye erleri hem de stajyerler ile tek tek tokalaşarak, 'Huzur içerisinde, ailenizle, mesai arkadaşlarınızla, vatanına, milletine, devletine, bayrağına bağlı anlayış içerisinde, birlik ve beraberlikle çalışmaya devam, sizleri seviyoruz' dedi.

Başkan Büyükkılıç, kahraman itfaiye ekibi ile günün anısına toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bakmadan Geçme