Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (1 Ağustos)

Kayseri'de 1 Ağustos Salı günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 1 Ağustos günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Hacılar 'sakin şehir' olma yolunda...

Hacılar ilçesi Uluslararası Cittlaslow Birliği'nin 'sakin şehir' listesine girebilmek için çalışma yürütüyor. Listede Türkiye'den 17 ilin 22 ilçesi yer alıyor.

Valizde binlerce uyuşturucu hap... Bakın nasıl yakalandılar?

Kayseri'de polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 2 kişinin taşıdıkları valizde yapılan aramada binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yolcu otobüsü ile kamyonet çarpıştı: Yaralılar var

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde yolcu otobüsüyle kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı.

Çetin Arık eski görevine geri döndü

Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 14 Mayıs seçimlerinde yeniden aday gösterilmeyen Kayseri eski Milletvekili Çetin Arık, eski mesleğine geri döndü.

9 isim istifa etmişti! CHP'den ilk açıklama geldi

Kayseri'de yapılan uygulamalardan rahatsız olduğunu belirten CHP'li 9 meclis üyesi, parti üyeliğinden istifa etmiş ve daha sonra istifa eden üyeler adına konuşan Talas Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yörenç, istifasını geri almıştı. CHP'de yaşanan bu sıcak gelişmenin ardından CHP İl Başkanlığı'nda basın açıklaması düzenlendi.

ORSİFED 10. yılında KGC'yi ziyaret etti

ORSİFED Başkanı Soner Türküm, KİGDER Başkanı Sema Karaoğlu, KAYPETDER Başkanı Recep Tiritoğlu ve beraberindeki heyet Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret ederek bazı açıklamalarda bulundu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme