Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (14 Ağustos)

Kayseri'de 14 Ağustos Pazartesi günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 14 Ağustos günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Heyecan dorukta! Beklenen konsere sayılı günler kaldı...

“Geleneksel Hacılar Birlik ve Beraberlik Etkinlikleri” başlıyor. Hacılar'da 3 gün sürecek konser ve etkinlikler vatandaşla buluşacak. 17 Ağustos'ta başlayacak konser serisi 18 ve 19 Ağustos'ta da devam edecek.

Erciyes'te gerçekleşen Pro Beach Plaj Voleybolu'nda kupa töreni...

Erciyes, Dünya'da ilk defa bir dağda gerçekleşen Pro Beach Plaj Voleybolu'na ev sahipliği yaptı. 3 gün süren organizasyonda yerli ve yabancı sporcular kıyasıya mücadele etti.

Talas'ın Antika Pazarı yine heyecan yarattı

Talas Belediyesi'nin düzenlediği Talas'ın klasikleri arasına giren ve her ayın ikinci Pazar günü vatandaşların yoğun ilgisiyle kurulan 'Antika Pazarı' yine heyecan oluşturdu.

Büyükkılıç: 5 milyon 350 bin TL'lık çalışma yaptık!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri'nin kuzey kesiminde Kocasinan ilçesi Çevril-Taşhan Mahallesi arasındaki ulaşımı sağlayan yolda, genişletme ve güçlendirme çalışmalarının ardından sıcak asfalt ve yol çizgi çalışmalarının da tamamlandığını duyurdu.

Heyecan verici deneyim... 2 ayda bakın kaç kişi ziyaret etti!

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde kayalıkların üzerine inşa edilen cam terası 2 ayda yaklaşık 200 bin kişi ziyaret etti.

Kayseri'de aranan 37 şahıs yakalandı

Kayseri'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda aranması bulunan 37 şahıs yakalandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme