Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (20 Temmuz)

Kayseri'de 20 Temmuz Perşembe günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 20 Temmuz Perşembe günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Kendini asarak canına kıydı

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 19 yaşındaki genç, kendini asarak hayatına son verdi. Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Erenköy Mahallesi 1453. Sokak'ta bulunan müstakil bir ikamette meydana gelen olayda iddiaya göre psikolojik sorunları olan E.K. (19) evinin salonunda kendini astı.

Filistin Büyükelçisi'nden Büyükkılıç'a ziyaret

Filistin Türkiye Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç'tan övgüyle bahseden Büyükelçi Mustafa, “Özgeçmişiniz gerçekten takdire şayan. Çok saygın bir kişiliksiniz, Kayseri için çok önemli roller oynamışsınız ve oynamaya devam ediyorsunuz” dedi.

Büyükşehir'den Kayserili gazileri için anlamlı etkinlik

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kıbrıs ve Kore gazileri ile aileleri için Çanakkale gezisi düzenledi. Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'a böylesi anlamlı etkinlik için teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi, Kayserili gazileri ve ailelerine Türk tarihinin en önemli simgelerinden Çanakkale'ye gezi düzenledi.

Büyükkılıç, Glütensiz Kafe'de tezgah başına geçti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, insan ve sağlık odaklı sosyal sorumluluk projesi olan Glütensiz Kafe'yi ziyaret etti. Tuna Caddesi'nde vatandaşa hizmet veren Glütensiz Kafe'de tezgâh başına geçen Başkan Büyükkılıç, ürünleri inceledi.

Uyuşturucu taciri yolcu bakın nerde yakalandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda, şehre uyuşturucu madde getireceği bilgisi alınan şahıs, yolcu otobüsünde uyuşturucuyla birlikte yakalandı.

Herkes Sinan Chef'in paylaşımını konuşuyor!

Kayseri'nin önemli markalarından Sinan Chef'in paylaşımı gündem oldu. Sinan Chef'in espri amaçlı hesap ödemeyen müşterisine bulaşık yıkattığı görüntüler sosyal medyayı salladı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme