Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (24 Temmuz)

Kayseri'de 24 Temmuz Pazartesi günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 24 Temmuz Pazartesi günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Kayserililer kampa akın etti

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından Sarımsaklı Barajı'nda 'Doğa Seni Çağırıyor' sloganıyla düzenlen doğa kampı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Yaz boyu devam edecek doğa kampına akın eden ebeveynler, çocukları ile eğlenirken, doğanın keyfini çıkartmayı ihmal etmedi.

Genel Başkan Talo'dan KGC'ye ziyaret

İnovatif İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Esad Talo ve yönetim kurulu üyeleri 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Taş'tan cumhurbaşkanına çağrı!

Kayseri Gönüllü Kuruluşları Derneği Başkanı Ahmet Taş, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde Filistin Devlet Başkanı'nın Mahmut Abbas'ın ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Türkiye'ye gerçekleştireceği ziyaret hakkında önemli açıklamalarda bulunarak cumhurbaşkanına çağrıda bulundu.

CHP'den dikkat çeken Lozan açıklaması!

Lozan Barış Antlaşması'nın 100. Yılı nedeniyle, 81 ilde eş zamanlı basın açıklaması yapan CHP Kayseri Başkan Yardımcısı Avukat İbrahim Kaan, 'Emperyalist güçlerin aralarında pay etmeye yeltendiği vatanımızın sınırları zaferimizle çizildi' dedi.

Adliyeye sevk edilen şahıstan basın mensuplarına şok hareket

Kayseri'de polis ekipleri tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 7 kişi gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şahıslardan biri, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına tükürdü.

Erciyes'e Zirve Tırmanışı tamamlandı

Hacılar Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 29'uncusu gerçekleştirilen Sütdonduran Kampı ve Erciyes Zirve Tırmanışı başarıyla gerçekleştirildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme