Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (28 Kasım)

Kayseri'de 28 Kasım Salı günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 28 Kasım Salı günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Kayseri'nin ünlü iş insanı toprağa verildi

Kayseri Sanayi Odası'nda uzun yıllar meclis ve yönetim kurulu başkanlığı yapan Kayseri'nin ünlü iş insanlarından İdris Demirel toprağa verildi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi artık ulaşımda rahatlayacak

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'ni ulaşımda önemli bir rahatlama sağlayacak alternatif yol olarak yapılan Şehit Büyükelçi İsmail Erez Bulvarı'nda son aşamaya gelindi.

Atatürk'ün üniformaları yeniden hayat buldu

Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılına özel Kayseri Olgunlaşma Enstitüsü, Mustafa Kemal Atatürk'ün çeşitli görevler sırasında giydiği üniformaları yeniden dikti.

KİGDER'den anlamlı seminer...

Kadın İşbirliğini Geliştirme Derneği, 'Uygulamalı Etkili Sunum Teknikleri' adı altında seminer düzenlendi. Konuşmacı Füsun Acar, 'KİGDER üyeleri olarak birbirimizle kaynaşıp faydalı ve keyifli bir günü yaşadık.' dedi.

Ercan Yozgat, aday adaylığını duyurdu!

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Ercan Yozgat, Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlenen toplantıda aday adaylığını duyurdu. Cumhur İttifakı'na girmeme kararı alan Yozgat, Melikgazi için yeni projeler ve hizmetler vaat etti.

Bu hastalık hayvandan insana geçiyor!

Kayseri Veteriner Hekimler Odası Başkanı Akgün Ergül, kedi sahipleri hakkında konuşarak, hayvandan insana geçebilecek hastalıklara karşı uyardı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme