Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (30 Ağustos)

Kayseri'de 30 Ağustos günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 30 Ağustos Çarşamba günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Çiçek ve milletvekilleri muhtarlarla bir arada

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, önceki dönem Milli Savunma Bakanı, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Kayseri 30 Ağustos'u coşkuyla kutladı!

Kayseri'de 30 Ağustos Zafer Bayramı, Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törenle coşkuyla kutlandı. Düzenlenen programa Kayseri protokolünden önemli isimler katıldı. Kutlama programı çerçevesinde zeybek, halk oyunları büyük beğeni alarak renkli görüntülere sahne oldu.

OSB Başkanı Yalçın'dan sanayi tesisi değerlendirmesi

Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun geçen günlerde medya mensupları ile buluşmasında yaptığı, 11 ilde yaşanan 6 Şubat depremlerinin sanayi tesisleri ve üretime olan olumsuz etkisi ile İstanbul'daki sanayi ağırlığının Anadolu'ya kaydırılması yönündeki açıklamalarını değerlendirdi.

Arıkan, 'Kayseri'mizi tanıyoruz. Sorunların farkındayız'

Bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin simgesi, inananların zaferi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kayseri'de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, Kayseri Valiliği'nin düzenlediği programa katıldıktan sonra, halkın arasına karışarak vatandaşları dinledi.

ERÜ TEKNOFEST'te yerini aldı!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ), dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te yerini aldı.

O kulübün sporcularından rekor başarı!

Taekwondo Kayseri ümitler il seçmeleri yapıldı. Seçmelerde Yay Tansay Kulübü sporcuları 11 derece elde etti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme