Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (6 Ağustos Pazar)

Kayseri'de 6 Ağustos Pazar günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

TAKİP ET

Kayseri'de bugün neler yaşandı? 6 Ağustos günü Kayseri'de yaşananları derledik. Bugün en çok konuşulan olayları ve Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

Önemli projenin inşaatında inceleme

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte İncesu'da Kayseri Valiliği, Yeşilay Derneği ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yapımına başlanan Kayseri Yeşilay Rehabilitasyon Merkezi'nde incelemelerde bulundu.

Devletten aldığı destekle 20 ülkeye ihracat yapıyor

Kayseri'de engelli ve villa asansörü yapan firma, 2,5 milyon lira değerindeki projesine aldığı Orta Anadolu (ORAN) Kalkınma Ajansı finansman desteği ile üretim kapasitesini artırarak 20 ülkeye ihracat yapıyor.

Kayseri'nin Denizi'nde 'Olta balıkçılık günleri' etkinliği tamamlandı

Kocasinan Belediyesi tarafından Kayseri'nin sosyal hayatına renk katmak amacıyla Kuşçu Marina'da binlerce vatandaşın katılımıyla düzenlenen 'Olta Balıkçılık Günleri' etkinliği gerçekleştirildi. Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan'da yaşamanın ayrıcalıklı hale gelmesi için farklı projeler ve çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Talas'ta büyük heyecan başladı! Gökyüzünde şenlik var

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ali Dağındaki Yamaç Paraşütü Türkiye Şampiyonası Mesafe Yarışması açılış programına katıldı. Büyükkılıç, 'Ali dağına çıkınca da Kayseri'miz bir başka güzel gözüküyor. O açıdan Talas'ımızın bu güzide bölgesi bizim için çok anlamlı' dedi.

Kayseri'nin kuru kaymağı adını duyuruyor

Kayseri'nin Talas ilçesine bağlı Zincidere Mahallesi'nde binbir zahmetle yapılan 'kuru kaymak' coğrafi işaret alma yolunda. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın öncülüğünde başlatılan girişimler devam ederken, günümüzde üreten tek aile olduklarını söyleyen Hulusi Ateş, zamanında Turgut Özal, Süleyman Demirel gibi birçok bürokratın kuru kaymağı tattığını söyledi.

CHP Kocasinan İlçe Kongresi yapıldı! Yeni başkan belli oldu

CHP Kocasinan'da ilçe kongresi gerçekleşti. CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'in de katıldığı kongrede yeni başkan belli oldu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme