Kayseri kısa kısa - Bugün neler yaşandı? (6 Temmuz)

Kayseri'de 6 Temmuz Perşembe günü neler yaşandı? Kayseri'den kısa kısa haber detaylarını Kayseri Anadolu Haber olarak derledik, işte detaylar...

Kayseri'de Bugün neler yaşandı? 6 Temmuz Perşembe günü Kayseri'de yaşananları derledik. Kayseri hakkında en son en doğru haberleri, Kayseri Anadolu Haber farkıyla buradan erişebilirsiniz.

CHP Kayseri'de flaş gelişme!

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı'nda flaş bir gelişme yaşandı. Partinin il başkanı Zeki Özkan ve yönetimi genel merkez kararıyla görevden alındı, yerine ise eski başkan Feyzullah Keskin getirildi.

Erciyes Üniversitesi'nden dikkat çeken proje!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Araştırma Görevlisi Mehmet Emin Aykurt'un bursiyer olarak yer aldığı Abdullah Gül Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Erdem Tozoğlu yürütücülüğündeki “Ulus Devletin İnşa Sürecinde Milli Bayramların İcadı ve Kutlanması: İstanbul ve Ankara'da Törensel Meşruiyetin Mekânsal Tezahürleri (1908-1946)” başlıklı TÜBİTAK Araştırma Destek Programları (ARDEP) kapsamında araştırma projesinin web sitesi ve veri tabanı kullanıma açıldı.

Kayseri o teyzeyi konuşuyor

Afyonkarahisar'dan Kayseri'ye geldiği günden bu yana vatandaş ile iç içe olan ve günün yaklaşık 17 saatini çalışarak geçiren Vali Çiçek, 4 Temmuz'da Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile Kuşçu Mahallesi'nden dönüşte bir teyze ile karşılaştı. Teyze, Vali Çiçek'e el kaldırdı. Vali Çiçek ve Başkan Çolakbayrakdar da teyzenin bu isteğini geri çevirmedi.
Teyze, köylerinden geçenlerin Vali ve Belediye Başkanı olduğunu bilmemesine rağmen, törelerimiz gereği Türk Milletinin ne kadar misafirperver, ne kadar yardımsever olduğunu bir kez daha gösterdi.

Erciyes'in zorlu volkanik tepelerine meydan okunacak

Erciyes Dağı'nın görkemli atmosferinde gerçekleşecek olan Uluslararası Erciyes Ultra Sky Trail Dağ Maratonu 7-8 Temmuz tarihlerinde 5 farklı etapta koşulacak. Atletler Erciyes'in zorlu volkanik tepelerine meydan okuyacak.

Kayseri'deki bir fakülte ilk mezunlarını verdi!

2019-2020 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayan Kayseri Üniversitesi Develi İslami İlimler Fakültesi ilk mezunlarını verdi.

Hidayet Tutum Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirilen mezuniyet törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Develi Kaymakamı Enes Emircan Buyuran, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, Kayseri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zeki Tekin ile ilçe protokolü, akademisyenler, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Kayserispor'da flaş gelişme! Azim Deniz iddiası

Kayserispor, bugün topbaşı yapacak.
Sarı-Kırmızılı kulüpte flaş bir gelişme yaşandı. Gazeteci Azim Deniz, Kayserispor kulübünde doğalgazın kesildiğini ileri sürdü. ‘Böyle rezillik olamaz' başlığıyla sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Deniz, “Böyle rezillik olamaz. Koskoca Kayserispor'un doğalgazı kesilmiş. Yazıklar olsun. İşe yaramayan futbolculara korkunç paralar verip kulübü borç batağına soktunuz. Bir doğalgaz borcu ödenemiyor mu? Bu kulübe kim canı gönülden sahip çıkacak” ifadelerini kullandı.
Kayserispor'dan şu ana kadar bu iddia üzerine bir açıklama yapılmadı. Sarı-Kırmızılı kulüp, bugün saat 19:30'da teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde toplanıp, yeni sezonun ilk antrenmanını yapacak. Bakalım, gün içinde doğalgaz borcu ödenip, tesislerde yeniden gaz verilecek mi?

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme