Kayseri Komşuların Diline Düştü!

Kayseri'nin yıllardır beklediği Yüksek Hızlı Tren'e Sivas ve Yozgat'ın Kayseri'den önce kavuşması, Kayseri'yi komşuların diline düşürdü. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'nin yıllardır beklediği Yüksek Hızlı Tren'e Sivas ve Yozgat'ın Kayseri'den önce kavuşması, Kayseri'yi komşuların diline düşürdü.

Son yıllarda Kayseri'nin en sık konuşulan konularından biri şehri Ankara ve İstanbul'a bağlayacak Yüksek Hızlı Tren projesiydi. Öyle ki kadın günlerinde, kıraathanelerde, hastanelerde, okullarda, kısacası Kayseri'de her kesim de her yaşta insan Hızlı Tren Projesini konuşuyor. İç Anadolu'nun Metropol şehirlerinden biri olan Kayseri'ye hızlı trenin gelmemesi vatandaşların tepkisine sebep oldu.

Bunun yanında Yozgat ve Sivas hızlı tren projesine kavuştu. İlk sefer 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü İstanbul-Sivas hattı üzerinde gerçekleştirdi. Hızlı tren Sivas- İstanbul güzergahında Yozgat, Kırıkkale, Ankara, Eskişehir, Arifiye ve Pendik'te duraklarından geçecek.

Kayseri'ye 23 Temmuz 2022'de temelleri atılan hızlı trenin hala faaliyete geçmemesi komşu illerin diline düştü. Yozgat ve Sivas'ta yer alan haberlerde ‘Bir aksilik olmazsa, Kayseri'nin hızlı trenle buluşması için hala 4 yıl var' ifadelerine yer verildi.

ÖZEL HABER
Yorumlar 3
Murat 08 Mayıs 2024 17:57

Oyu Kayseri'den aldı Akp. Hizmeti Sivas Yozgat'a yaptı son belediye başkanlığı seçiminde Sivas'ta Yozgat'tan 3/1aldı Akp oyu yine kayseri verdi. RTE Kayseri'ye hızlı Tiren sözü vereli 15.yılı geçti Kayseri'ye ne otoban ne hızlı Tiren geldi ve kayseri hala Akp oy veriyor.

hasan 08 Mayıs 2024 17:41

A.K haberle yorumunun ne alakası var. Yıllardır beklediğimiz hizmete bizden önce kavuştular tabi dillerine düşeriz.

A.k 08 Mayıs 2024 16:38

Yalan yazmayin , kimsenin dilinde degil , eger bu kadar bu millet hizmete dikkat etseydi butun bati ve dogu belediyeler akp olurdu , milletin yeterki cebi dolsun gerisi önemli degil.

Bakmadan Geçme