Kayseri namaz vakitleri (12 Aralık)

Kayseri namaz vakitleri sıkça araştırılıyor. Peki Kayseri'de sabah, öğle, akşam, ikindi ve yatsı ezanı kaçta okunacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

TAKİP ET

Kayseri'de vatandaşlar günlük namaz vakitlerini sıkça araştırıyor. İbadet saatlerine önem veren vatandaşlar için Kayseri Anadolu Haber olarak 12 Aralık ezan vakitlerini derledik.

Günü Hadisi

Abdullah b. Ömer'in naklettiğine göre, Resûlullah (sav) şöyle buyurmuştur: Allah için size sığınan kimseye sığınak olun. Allah için isteyen kimseye verin. Sizi davet edene icabet edin, size bir iyilik yapana karşılığını verin. Eğer onun karşılığını verecek bir şey bulamazsanız, karşılıkta bulunduğunuza kanaat getirinceye kadar ona dua edin.

(D1672 Ebû Dâvûd, Zekât, 38)

Günün Ayeti

Allah, iman edip dünya ve âhiret için yararlı işler yapanlara söz vermiştir; onlar için bağışlama ve büyük bir mükâfat vardır.

Maide/9. Ayet

Günün Duası

Bizleri Senden başkasına muhtaç eyleme, Sana ve Senin sevgine layık eyle Allah'ım! Sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de bu mübarek günler hürmetine affeyle! Allah'ım! Ülkemizi ve İslam beldelerini rahmet, bereket ve inayetinle mamur eyle.

Kayseri Namaz Vakitleri

İmsak: 06.11

Güneş : 07:39

Öğle : 12:36

İkindi : 15:03

Akşam : 17:24

Yatsı : 18:47

Bakmadan Geçme