Kayseri namaz vakitleri (22 Temmuz)

Kayseri'de yaşayan vatandaşlar için namaz vakitleri, ibadetlerini düzenli bir şekilde yerine getirebilmeleri açısından büyük önem taşıyor. Peki bugün namaz vakitleri nasıl? Ezan kaçta okunacak?  Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Namaz vakitleri, İslam dinine göre gün içerisinde beş vakit namazın belirlenmiş saatleridir. Her bir vakit, güneşin belirli bir konuma ulaşmasıyla başlar ve sona erer.

Namaz vakitlerinin doğru bir şekilde takip edilmesi, Müslümanların ibadetlerini düzenli bir şekilde gerçekleştirmelerine yardımcı olur. Namaz, İslam'ın beş şartından biri olup, inananlar için manevi bir öneme sahiptir. Bu nedenle, Kayseri ilinde yaşayan Müslümanlar da namaz vakitlerini düzenli olarak takip ederek ibadetlerini yerine getirebilirler.

GÜNÜN AYETİ

...Allah, iman edip dünya ve âhiret için yararlı işler yapanlara söz vermiştir; onlar için bağışlama ve büyük bir mükâfat vardır.... (Maide/9)

GÜNÜN DUASI

Allah'ım! Bu günde bana zekâ ve uyanıklık (ibadet ve itaatten gafil olmama) hali ver; beni cahillik ve batıl işlerden uzaklaştır. Bu günde indirdiğin her hayırdan bana da bir nasip ayır; cömertliğin hakkına ey cömertlerin en cömerdi!

GÜNÜN HADİSİ

Deveni bağla, ondan sonra Allah'a tevekkül et. (Tirmizî)

KAYSERİ NAMAZ VAKİTLERİ

Namaz vakitlerini takip ederken, güncel ve doğru bilgilere ulaşmak önemlidir. Kayseri Anadolu Haber olarak sizler için günlük namaz vakitlerini paylaşıyoruz.

Namaz vakitleri aşağıdaki gibidir.

İmsak - 03.40
Güneş - 05.23
Öğle - 12.50
İkindi - 16.42
Akşam - 20.06
Yatsı - 21.41

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme