Kayseri namaz vakitleri (24 Aralık)

Kayseri'de namaz vakitleri nasıl olacak? Sabah, öğle, akşam ve yatsı ezanı kaçta okuyacak? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

TAKİP ET

Kayserili vatandaşlar namaz vakitlerini, ezanın kaçta okunacağını sıkça internet üzerinden araştırıyor. Bizde Kayseri Anadolu Haber olarak gününze ışık tutacak ayet hadi ve dualarla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan edindiğimiz namaz saatlerini sizler için derledik.

Günün Hadisi

Enes (b. Mâlik)'ten rivayet edildiğine göre, Resûlullah (sav) şöyle buyurmuştur: Arsızlık nerede ve kimde olursa olsun çirkinleştirir; hayâ ise nerede ve kimde olursa olsun zarifleştirir

(T1974 Tirmizî, Birr, 47)

Günün Ayeti

O halde gücünüzün yettiği kadar Allah'tan korkun, dinleyin, itaat edin, kendi iyiliğinize olarak harcayın. Kim nefsinin cimriliğinden korunursa işte onlar kurtuluşa erenlerdir.

(TEĞABÜN/16)

Günün Duası

Ey yüceler yücesi, var ve bir olan ALLAH'ım! 'Bana dua edin, duanızı kabul edeyim.' 'Duanız olmasa neyinize kıymet edeyim.' buyuruyorsun. Bizim şu acizane, hâlisane duamıza icabet eyle, Bizi zatına kul, habibine ümmet olanlardan eyle, En güzel isimlerinle bize tecelli eyle ya Rabbi.

Kayseri Namaz Vakitleri

İmsak: 06.18

Güneş : 07:48

Öğle : 12:42

İkindi : 15:07

Akşam : 17:28

Yatsı : 18:51

Bakmadan Geçme